Διαθέσιμοι Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 3€.

Για παραγγελίες άνω του ποσού των 150€, το κατάστημα δύναται να επικοινωνήσει μαζί σας για την εξόφληση μέρους ή ολόκληρου του ποσού με τραπεζική κατάθεση.

Η πληρωμή γίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτα μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος κρυπτογράφησης της Alpha Bank.

Τα στοιχεία της κάρτας σας γνωστοποιούνται μόνο στην τράπεζα και όχι στην επιχείρησή μας και η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της.

Η πληρωμή πραγματοποιείται με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο πελάτη και τον αριθμό της παραγγελίας.

Προσοχή: Σε περίπτωση εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα, ο πελάτης πρέπει να επιλέξει όλα τα έξοδα του εμβάσματος να επιβαρύνουν τον ίδιο.

ALPHA BANK GR
Δικαιούχος: ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
IBAN: GR 400 140 2030 2030 0200 2003 087
Swift/BIC Code: CRBAGRAA

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
Δικαιούχος: ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
IBAN: GR 070 1100 9700 0000 9700 494 686
Swift/BIC Code: ETHNGRAA

Η πληρωμή μέσω PayPal αποτελεί τον ασφαλέστερο τρόπο παγκοσμίως για συναλλαγές μέσω διαδικτύου. Εφόσον έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό PayPal, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, επιλέγοντας τον σχετικό σύνδεσμο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Ανάβυσσο (Λεωφόρος Καραμανλή, 19013, δίπλα στον Σκλαβενίτη). Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία χρέωση και η πληρωμή μπορεί να γίνει επί τόπου είτε με μετρητά είτε με κάρτα.