Επιστροφή και αλλαγή προϊόντος

Το κόστος των μεταφορικών επιστροφής και αποστολής νέου προϊόντος είναι 5€ (πλέον 3€ σε περίπτωση αντικαταβολής).

Το κάθε προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί άθικτο, στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα συνοδευόμενα παραστατικά (απόδειξη, ετικέτες, κάρτα αλλαγής), με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών που το παραλάβατε, και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του.

Μετά από τον έλεγχο των επιστρεφόμενων προϊόντων, δεσμευόμαστε να τα αντικαταστήσουμε εντός 2 εργάσιμων ημερών, με τα διαθέσιμα προϊόντα που θα επιλέξετε.

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε προϊόντα προσφοράς.

Σε περιόδους εκπτώσεων οι αλλαγές γίνονται με προϊόντα ίδιας σεζόν.

Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές μαγιό, καλσόν, εσωρούχων και αξεσουάρ μαλλιών. Επίσης, δεν επιστρέφονται τα χειροποίητα είδη που κατασκευάζονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Επιστροφή/ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή με email, πριν τιμολογηθεί και παραδοθεί στην εταιρεία courier ή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή υγιών προϊόντων, χωρίς δηλαδή υπαιτιότητα της εταιρείας μας (πχ. ελαττωματικό/λάθος προϊόν), σας επιστρέφουμε την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επιστροφή του, ωστόσο επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Το κάθε προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί άθικτο, στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα συνοδευόμενα παραστατικά (απόδειξη, ετικέτες, κάρτα αλλαγής), εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του.

Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές μαγιό, καλσόν, εσωρούχων και αξεσουάρ μαλλιών. Επίσης, δεν επιστρέφονται τα χειροποίητα είδη που κατασκευάζονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Επιστροφή ελαττωματικού/λάθος προϊόντος

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόν που είναι λάθος ή ελαττωματικό με δική μας υπαιτιότητα, σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος καθώς και τα μεταφορικά έξοδα εντός 5 εργάσιμων ημερών απο την στιγμή που θα το παραλάβουμε. Έχετε επίσης την επιλογή να κάνετε δωρεάν αλλαγή με άλλο διαθέσιμο προϊόν.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί άθικτο, στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα συνοδευόμενα παραστατικά (απόδειξη, ετικέτες, κάρτα αλλαγής), με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών που το παραλάβατε και με χρέωση της εταιρείας μας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του.

Σε κάθε περίπτωση, για όλες τις επιστροφές, θα χρειαστεί πρώτα να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 22910 41621 ή με email στο info@piccolinokids.gr, ώστε να σας καθοδηγήσουμε σχετικά, και να εξυπηρετηθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.